MENY
(413) 423-1234
 • KASKO SCARDIAN
  Kalkuloni çmimin për veturën tuaj:
   
 • Sigurimi i shtëpisë dhe pronës
  Kalkulo çmimin për sigurimin e pronës:
  Lloji i ndërtesës
   
  Sipërfaqe në m2
   
 • Sigurimi i shëndetit në udhëtim
  Kalkuloni çmimin për Sigurimin tuaj të shëndetit në udhëtim
 • Merrni ofertë për çdo sigurim brenda pak minutash
  Sigurimi për vetura dhe më shumë

  Merr ofertën tani

  Sigurimi i automjetit
  KASKO

  Merr ofertën tani

  Sigurimi i shtëpisë dhe pronës
  PRONA

  Merr ofertën tani

  Sigurimi i shëndetit në udhëtim
  UDHËTIM
  Scardian LLC
  Sigurisht, SCARDIAN